StoryEditor

10 nápadov pre kúpelňu. Pohrajte sa (nielen) s farbami

27.10.2013, 00:02
Autor:
stlstl
Drevená, s vintage nábytkom alebo s taburetkami v živých farbách. Pozrite si desať tipov kúpelní a inšpirujte sa.

Ružový akcent

Vzdušná a svetlá. Biela kúpelňa (v tomto prípade navyše s nabielo natretou palubovkou) je voľba, ktorú volí väčšina. A obvykle neoľutuje. Ak sa vám predsa len žiada trochu oživenia a moderného šmrncu, dobrú službu vám v tomto smere poskytne sýtoružový záves. (Ktorý možno ľubovoľne nahrádzať.)
 

Nebojte sa vintage

Starožitný kúsok v kúpelni je pomerne unikátna vec. Stará skrinka pritom môže byť dobrým úložným priestorom na uteráky a kozmetiku a zároveň originálnym atmosféro-tvorným prvkom.


Zelené more

Sviežo a omladzujúco. Tak vraj pôsobia mentolové odtiene v kúpelni.

 

Elegantná šedo-biela

Úzkemu priestoru svedčí dôslednosť a rafinovaná farebná paleta. Kombinácia bielej a šedej dodáva kúpelni moderný vzhľad. Veľké hranaté dlaždice vyvolávajú dojem, že priestor je väčší než v skutočnosti. A minimalistické akcenty zase, že je prehľadnejší.
 

V naturálnom duchu

Drevené akcenty nepatria v rámci kúpelní k najtypickejším, napriek tomu, že dokážu pôsobiť veľmi harmonicky. V tomto prípade sa to podarilo vďaka karamelovej mozaike okolo sprchovacieho kútu a obkladom vane a toalety z orechového dreva.

 

Skúste to s čierno-bielou

Moderná, neokukaná a vizuálne priestranejšia. Táto minikúpelňa za všetky tieto prívlastky vďačí kombinácii bielej a čiernej.
 

Hladká logistika rán

Prehľadnosť v kúpelni je na nezaplatenie - svedčia o tom ranné skúsenosti každej rodiny. Ak máte dostatočne priestrannú kúpelňu, je vo vašich silách zabezpečiť, aby mal každý jej člen na svoje hygienické drobnosti osobitný priestor. A tým pádom aj pohodlný prístup. Ako v tomto prípade.

 

Kúpelňové blues

Ak ste vysadení na farby, odvážte sa aj na farebnú mozaiku. V tomto prípade je skombinovaná s náterom v námorníckej modrej. A keďže ide o príbuzné odtiene, výsledný dojem je harmonický.

Veselo a sviežo

Sýte a veselé akcenty môžu vašu kúpelňu premeniť na nepoznanie. V tomto prípade sa to podarilo vďaka skrini v žiarivých tyrkysovej farbách a moderným taburetkám v odtieňoch citrónovej a Baby Blue.


Modrá meditácia

Kúpelňa je priestor na očistu tela, ale aj duše. A práve rôzne odtiene modrej dokážu pôsobiť utišujúco a revitalizujúco zároveň. Ako tento mozaikový sprchovací kút.

Zdroj: realsimple.com

01 - Modified: 2005-08-08 21:47:35 - Feat.: 0 - Title: Kto uchráni investorov pred nimi samými
01 - Modified: 2024-04-05 12:19:23 - Feat.: - Title: Čokoláda, koláčiky či kolový nápoj: Častú chuť na sladké prekabátite niekoľkými spôsobmi 02 - Modified: 2024-03-29 09:33:04 - Feat.: - Title: Dovolenka s deťmi: Viete, ako by mala vyzerať, aby si ju naplno užili všetci? 03 - Modified: 2024-03-26 16:42:22 - Feat.: - Title: Cestovanie v štýle slávneho agenta 007. Máme pre teba tipy na destinácie, v ktorých sa budeš cítiť ako James Bond na misii 04 - Modified: 2024-03-23 07:44:07 - Feat.: - Title: Elegantná a neprehliadnuteľná orchidea: Pozrite sa, ako sa správne starať o túto izbovú krásku 05 - Modified: 2024-03-17 11:30:00 - Feat.: - Title: Miesta, kde si plníme svoje cestovateľské sny. Tieto destinácie sú bez turistov, autentické a plné tradícií
menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
17. apríl 2024 01:29