StoryEditor

Pozrite si oddychovú terasu, za ktorú by sa nehanbil ani Google

01.10.2015, 00:00
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk
Predstavujeme stavby nominované v prestížnej súťaži CE-ZA-AR. Hlasujte za cenu verejnosti.

Už po štrnástykrát vyhlasuje Slovenská komora architektov súťaž Cena za architektúru. Hospodárske noviny ako generálny mediálny partner vám postupne predstavia všetky nominované diela. Tak, ako ich vidia samotní autori. Vy potom môžete rozhodnúť o Cene verejnosti.

Kategória EXTERIÉR

Oddychová terasa ESET (Bratislava - Petržalka) 

Autori: Tomáš Dupkala, Štefan Petras, Matúš Repka, Pavol Ružbarský, Barbora Luptáková 
Foto: Matej Ďurnek

Zapojte sa do hlasovania. A vyberte najkrajšie dielo TU.

Asi žiadna iná skupina zamestnancov nie je súčasne taká vyhľadávaná a zároveň zaznávaná, ako „ajtíčkári“. O ľuďoch, ktorí si tykajú s technológiami, sa trúsi nespočet vtipov, no zároveň od nich závisí každý, kto pri práci používa počítač. K top IT firmám nielen u nás patrí aj spoločnosť, ktorá je v mnohých ohľadoch revolučná.

A to nielen kvôli tomu, že vyvíjajú programy, ktoré chránia počítače po celom svete. Ale aj kvôli tomu, ako pristupujú k prostrediu, kde pracujú. Dôkazom je výnimočná oddychová terasa na streche sídla, ktorá to dotiahla až na nomináciu v súťaži CE-ZA-AR.

Stručne ju predstavuje jeden z autorov Štefan Petras: „Realizácia v sebe skrýva využitie výhľadov na Bratislavu, miesto na relax, možnosť organizovania neformálnych rokovaní, priestor pre zhromaždenie väčšieho počtu ľudí. Svojim riešením a otvorením sa stala vyhľadávaným miestom zamestnancov, ktorým poskytla priestor pracovať, rokovať a oddychovať iným spôsobom ako za pracovným stolom.“  

 

Pozrite si aj zaujímavý rodinný dom, ktorý to dotiahol až do reklamy.

 


 

01 - Modified: 2024-04-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Priestor, ktorý stiera líniu medzi interiérom a lesom. Ovocím surovosti a minimalizmu sa stal dokonalý domov 02 - Modified: 2024-04-15 14:00:00 - Feat.: - Title: Keď sa stavba "zvrhne", a tým do seba všetko zapadne: Táto premena chalupy na domov vás doslova nadchne 03 - Modified: 2024-03-22 09:00:00 - Feat.: - Title: MrBeast spája sily s Amazonom a ohlasuje najväčšiu hernú šou v histórii. Tisícka súťažiacich bude bojovať o päť miliónov 04 - Modified: 2024-03-13 11:37:52 - Feat.: - Title: Splnený sen na dvadsiatich "štvorcoch": Do garsónky sa vošla kuchyňa, dokonca aj poschodie na spanie 05 - Modified: 2024-02-27 11:18:33 - Feat.: - Title: Exkluzívny ROZHOVOR so ženíchom Radkom: Z tohto budú súťažiace veľmi sklamané!
menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 07:58