StoryEditor

Ponožky sú opäť in. Originálne darčeky pre hipsterov

21.12.2014, 23:02
Autor:
fnkfnk
... a milovníkov dizajnu.

Tyč Rollei na fotenie „selfies“

Selfie fotky boli hitom roka 2014. A to nielen v komunite hipsterov. Ak poviete, že ste si tento rok neurobili ani jednu „selfie“ – alebo ste sa minimálne na nejakej neocitli – nebudeme vám veriť. Ak chcete tento druh fotografií dotiahnuť do dokonalosti, šikovní a podnikaví výrobcovia vám na to ponúkajú nástroj – špeciálne držadlo. Stane sa vašou predĺženou rukou a vaše „samofotky“ dostanú úplne nový šmrnc. Celý Instagram bude závidieť!
cena 39 eur, predáva Alza.sk

Vreckové hodinky Danish Design

Žijeme v čase, keď sa čoraz viac hovorí o inteligentných smart hodinkách. Dokážu sledovať vaše telesné funkcie, telefonovať, fotiť... Onedlho ich na trh uvedie aj Apple. No napriek tomu, stále je tu klasika – a malú renesanciu zažíva už tá (takmer) zabudnutá najklasickejšia klasika. Vreckové hodinky.  Ak chcete vytŕčať z radu (alebo potešiť hipstera), je tu tento originálny darček.
cena 140 eur, predáva Alza.sk

Ponožky Happy Socks

Ponožky sú tradičné vianočné klišé. Azda niet človeka, ktorý by ich aspoň raz pod stromčekom nenašiel. No aj klišé môže byť trendy. Happy Socks, teda veselé ponožky, sú farebné, svieže – jednoducho nápadité. A určite na Vianoce vzbudia skutočné potešenie. Nielen medzi hipstermi.
cena od 7 eur, predáva Hipsters.sk

Slúchadlá Harman Kardon Classic

Industriálny dizajn a špičkový zvuk kdekoľvek. Ak chcete na Vianoce potešiť fanúšikov hudby, s týmito slúchadlami určite nešliapnete vedľa. Harman Kardon je tradičná a uznávaná značka – ale z peňaženky vám vytiahne slušnú sumu. Do kvality sa však investovať oplatí.
cena: 149 eur, predáva Mzone.sk

Fotoaparát Fujifilm Instax

Fotenie je „in“. Fotky „selfies“ sú in. A stačí na to smartfón – kompaktné fotoaparáty zažívajú zlé časy. Ak však chcete vytŕčať z radu (alebo chcete, aby z neho vytŕčal ten, koho obdarujete), kúpte si staromódny „polaroid“. Teda fotoaparát, ktorý fotografiu okamžite vytlačí. Toto príjemné retro z vás spraví stredobod každej párty a spestrí zabehnutý kolobeh digitálnej fotografie.
cena: 130 eur, predáva Digifafpro.sk

Kávovar Chemex na 6 šálok

Espresso, prekvapkávaná, french press, aeropress, mokka – alebo tradičný „turek“. Spôsobov na prípravu kávy sú azda desiatky. Každá chutí inak, každý rok je v móde iná verzia. Hitom všetkých nadšencov v tomto roku je chemex. Jednoduchý, ale mierne „uletený“ spôsob prípravy kávy. A každý ho zvládne aj doma.
cena: 45 eur, predáva Pressicko.sk

Batoh Mi Pac

Hľadáte darček pre školáka? Ruksak vo skvelej modro-oranžovej kombinácii od Mi Pac Backpacks poteší všetkých – od žiakov základných škôl po študentov univerzity. Je to nadčasová klasika, dostupný je vo viacerých farebných variantoch. Britská značka Mi Pac je relatívne nová, na trh prišla prvýkrát v roku 2012. Avšak ponúka veľmi príjemný dizajn v kombinácii s prístupnou cenou.
cena: 25 eur, predáva Hipsters.sk

01 - Modified: 2007-01-28 11:31:00 - Feat.: 0 - Title: Fico je presvedčený, že do ďalších volieb povedie Smer-SD niekto iný
01 - Modified: 2021-12-23 21:26:51 - Feat.: - Title: Keď si nepriatelia podali ruky. Duch Vianoc vytiahol mužov zo zákopov a zastavil zabíjanie 02 - Modified: 2021-12-23 11:37:54 - Feat.: - Title: Jedlo na hostine potreli petrolejom, scenárista skončil na Sibíri. Toto si o Mrázikovi nevedel 03 - Modified: 2021-12-22 08:47:46 - Feat.: - Title: Nela Slováková prekvapivo o plastikách: Nehanbím sa povedať, aké úpravy na sebe mám 04 - Modified: 2021-12-20 11:53:54 - Feat.: - Title: Herečka z novej Popolušky: Bozk mužov by v roku 2021 nemal vyvolávať kontroverzie 05 - Modified: 2021-12-19 13:49:15 - Feat.: - Title: Nalaď sa na sviatky ako sa patrí. Toto sú najlepšie vianočné epizódy našich milovaných seriálov
menuLevel = 2, menuRoute = style/byvanie, menuAlias = byvanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 18:14