Sledujte nás na Instagrame

@hospodarske_novinyFacebook
02.10.2021, 00:00

Byt museli prispôsobiť päťčlennej rodine. Pozrite si premyslenú premenu a jej čaro v skrytých detailoch

  • Komfortne pomestiť päťčlennú rodinu. To bol zámer projektu, ktorého sa ujal ateliér plusmInusaRchITecTs.
  • V návrhu sa špeciálne pohral s drevom v rôznych štruktúrach a stvárneniach, ako aj s prelínaním priestorov - ich intimitou a otvorenosťou.
  • Prečítajte si článok publikovaný v HN magazíne, ktorý vychádza každý piatok ako príloha k Hospodárskym novinám.
Byt museli prispôsobiť päťčlennej rodine. Pozrite si premyslenú premenu a jej čaro v skrytých detailoch
Zdroj: archív plusminusarchitects

Otvorenie dispozície v časti obývačky a kuchyne – s tým, aby bola dodržaná požiadavka na zväčšenie kuchynskej pracovnej časti na maximálny možný rozmer.

​Tak reaguje architekt Filip Kandravý na otázku, ktoré momenty projektu boli pre nich ako tvorcov najväčšou výzvou.

Premyslená dispozícia

V galérii nahliadnite do unikátneho interiéru:

​Docielili to tým, že v zádverí vytvorili vstavané úložné priestory spolu s miestom pre chladničku a potravinovú skriňu, ktoré zabalili do netradičnej trojuholníčkovej dvierkoviny – tú si, mimochodom, vymyslel sám investor.

„Vďaka tomu

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 45% na dočítanie.

Nedozvedeli ste sa všetko?

Digitálne predplatné

Získajte prístup ku kompletnému obsahu

KÚPIŤ

Už máte predplatné?
Prihláste sa

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.