StoryEditor

25-tisíc dolárov. Aston Martin má superbicykel

01.08.2012, 00:00
Autor:
ami, stlami, stl
Bicykel Aston Martin One-77 a automobil One-77 sú určené iba pre 77 zákazníkov.

Superbicykel Aston Martin využíva auto technológiu a elektrické vychytávky. Na výrobe jedného bicykla sa podieľalo počas dvoch týždňov sedem ľudí. Poskladaný bicykel si už teraz môžete kúpiť za 25-tisíc dolárov.

Do predaja sa Aston Martin dostal začiatkom júla. Avšak počet predávaných kusov je limitovaný takisto, ako je limitovaný najdrahší a najrýchlejší model vozidla One-77. V tomto prípade sa číslo 77 stalo symbolickým číslom aj na počet predávaných kusov, t. j. 77. V predaji je v siedmich farbách vrátane klasickej pretekárskej zelenej farby.

Bicykel Aston Martin bol vyrobený na základe správania samotného vozidla Aston Martin. Tím pätnástich špecialistov začal na jeho dizajne pracovať v minulom roku. Bicykel Aston Marin One-77 je celý vyrobený z karbónu, vrátane vidlice a riadidiel.

Tento technologický dvojkolesový model má na svojej „palubnej doske“ cyklopočítač s dotykovým displejom, ktorý obsahuje okolo 100 informačných položiek vrátane rýchlosti, teploty, pomeru stúpania a výkonu. Cyklopočítač taktiež meria EKG, rýchlosť dychu a telesnú teplotu. V prípade, ak ste majiteľom smartfónu, môžete sa naň pripojiť pomocou bluetoothu, aby ste zdieľali fotografie z cyklocesty alebo ďalšie informácie.

Zamestnanci Factor Bikes už teraz pracujú na ďalšej generácií bicyklov, ktoré by mali prísť koncom tohto roka.

dailymail.co.uk

menuLevel = 1, menuRoute = auto, menuAlias = auto, menuRouteLevel0 = auto, homepage = false
19. máj 2024 14:22