StoryEditor

Škoda Roomster vyštartuje v lete

26.02.2006, 23:00

Nový model Škoda Roomster bude mať oficiálnu premiéru na autosalóne v Ženeve, kde sa s ním verejnosť oboznámi, od prvých marcových dní. Význam nového modelu zvýrazňuje aj plocha v hale číslo 2, kde ho vystavia -- 723 m2 a počet exponátov. Škoda Auto odprezentuje celkovo šesť Roomsterov v rôznych stupňoch výbavy. Prvýkrát sa objavil na verejnosti v roku 2003 ako dizajnová štúdia. Bolo to na autosalóne IAA vo Frankfurte nad Mohanom. Veľmi priaznivý ohlas odbornej i laickej verejnosti potvrdil, že Škoda Auto má potenciál aj nápady pre netradičné riešenia, ktoré sú životaschopné.
Škoda Roomster ponúka veľký vnútorný priestor pri zachovaní vonkajších kompaktných rozmerov. Vďaka unikátnemu, vysoko variabilnému systému zadných sedadiel VarioFlex môže byť interiér koncipovaný ako štvor- alebo päťmiestny. Zvýšená poloha sedenia na zadných sedadlách a veľké sklá zadných dverí spolu s panoramatickou strechou umožňujú pasažierom výnimočný výhľad z vozidla a dodávajú pocit priestoru.
Na hlavných európskych trhoch uvedú Škodu Roomster v lete 2006. V Ženeve predstaví Škoda Auto aj ostatné modely -- Fabia, Octavia a Superb.

menuLevel = 1, menuRoute = auto, menuAlias = auto, menuRouteLevel0 = auto, homepage = false
10. máj 2024 10:13