StoryEditor

Dolomiten Residenz Sillian: miesto na slnku

06.05.2018, 12:00
Dedina Sillian leží v údolí Hochpustertal a na juhu hraničí s Južným Tirolskom. Obklopení úchvatným svetom Dolomitov si teda v tomto regióne užijete obzvlášť veľa slnka pri športe i oddychu.

V izbách a suitách hotela Dolomiten Residenz prevláda alpský štýl. Drevo, koža, prírodný kameň a malé ručne vyrobené detaily vytvárajú pocit útulnosti, pohody a spätosti s prírodou.

Neobyčajné lahôdky a východotirolské špeciality sú základom 5-chodového gurmánskeho menu a tematických bufetov. Vďaka šetrnej príprave si vyberané prírodné suroviny zachovávajú svoju plnú chuť.

Akčná zábava a relax: wellness s celou rodinou
Miesto na slnku je ako stvorené na relax s celou rodinou. V Dolomiten Residenz Sillian vám takýto oddych ponúkame v kategórii „superior“: zábava pre deti a relax pre dospelých u nás totiž kráčajú ruka v ruke.

O deti od troch rokov sa postaráme v klube Häppi-Päpi-Mini-Club a zábava pre tínedžerov je na programe v samostatnom klube. Pre vaše ratolesti máme pripravený samostatný vnútorný bazén s veľkou šmykľavkou a vy si zatiaľ môžete užívať zaslúžený wellness program.

Schultz gruppe

Športové zážitky s fantastickým výhľadom
Milovníci pohodovej cyklistiky nájdu hneď za hotelom Drávsky cyklistický chodník. Požičanie bicykla je bezplatné a dvojkolesový tátoš vás odvezie až do slnečného mestečka Lienz.

Trasa pritom vedie mierne dole kopcom a naspäť sa môžete pohodlne i s bicyklom vrátiť vlakom. Na horskom bicykli či počas turistiky môžete zamieriť vysoko do Lienzských a Sextenských Dolomitov. Určite si nenechajte ujsť ani rýchly rafting na priezračnej chladnej rieke.

Golfistov určite očarí Golfový klub v Lienzi s veľkolepou panorámou Dolomitov, ktorý je od hotela vzdialený iba 20 minút. 27-jamkové majstrovské ihrisko sa považuje za jedno z najkrajších v Rakúsku.

Východné Tirolsko so svojou rozmanitou prírodou tróni medzi Vysokými Taurami a Dolomitmi ako drahocenný klenot v celej svojej kráse. Je to jednoducho pôžitok pre všetky zmysly: stačí, ak sa úplne odovzdáte vnemom vášho zraku, sluchu, hmatu, čuchu i chuti a v tom okamihu necháte všedné starosti ďaleko ďaleko za sebou.

Viac informácií: www.austria.info

menuLevel = 2, menuRoute = style/austria-special, menuAlias = austria-special, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 02:46