StoryEditor

Zábava a dobrodružstvo vo Familyparku, najväčší zábavný park v Rakúsku má 50 rokov

15.04.2018, 12:00
Z pôvodne malého Rozprávkového lesa sa za 50 rokov stal najväčší rakúsky zábavný park.

 V obci St. Margarethen v Burgenlande, blízko Neziderského jazera, nájdete zábavu a dobrodružstvo pre celú rodinu.

Základy dnešného Familyparku boli položené už pred 50 rokmi. Z pôvodne neveľkého Rozprávkového lesa vznikol zábavný park s horskými dráhami, kolotočmi, preliezkami a hracími zónami. Dnes patrí k najnavštevovanejším výletným cieľom pre celú rodinu.

Na ploche viac ako 14 hektárov sa nachádza 28 jazdných atrakcií a zážitkové zóny, ktoré sú zdrojom zábavy pre malých i veľkých. V zoo čakajú na pohladkanie od návštevníkov kozy, ovce a ďalšie zvieratá.

Maria Hollunder

​Rozprávkový les ako historické jadro parku zažiari v roku 2018 v novom lesku. Pre svojich hostí má Familypark pripravené aj kulinárske dobroty. V 17 rôznych reštauráciách si každý zaručene nájde niečo podľa svojho gusta. Familypark je však viac ako zážitkový park s jednotlivými atrakciami.

Maria Hollunder

​Ponoríte sa tu do fantastického sveta plného zábavy a dobrodružstiev, ktoré sú prepracované do najmenšieho detailu s veľkou dávkou fantázie a kreativity. Familypark je ideálnym výletným cieľom v blízkosti Neziderského jazera, kde sa dospelí i deti cítia rovnako dobre.

 Novinky vo Familyparku

V jubilejnej sezóne na vás čaká veľa prekvapení!  Pri príležitosti 50. výročia svojho vzniku prešiel Rozprávkový les ako historické jadro Familyparku rozsiahlou rekonštrukciou.

Mnohé rozprávkové postavičky dostali nový domček a lesom sa vinie idylický potôčik. Na prechádzke Rozprávkovým lesom na vás však čakajú ešte ďalšie prekvapenia, ktoré vám zatiaľ neprezradíme. Na svoje si prídu aj fanúšikovia zábavnej jazdy: v parku totiž pribudli dve nové jazdné atrakcie!

Medzi Rozprávkovým lesom a Zážitkovým hradom čaká na malých i veľkých návštevníkov nostalgický kolotoč. Posaďte sa na jednu zo zvieracích a rozprávkových postavičiek a vychutnajte si okružnú jazdu.

Maria Hollunder

​Pre tých odvážnejších máme v tematickom celku Gazdovský dvor pripravený voľný pád! O skúšku vašich nervov sa postará atrakcia „Almjodler“, kde sa voľným pádom spustíte dole z výšky 8 metrov a možno si pritom aj zajódlujete!

 Piatky vo Familyparku

Každý piatok vo Familyparku je rodinný deň!  Familypark je perfektným výletným cieľom pre celú rodinu. Kolotoče, zoo so zvieratkami na pohladenie, Rozprávkový les, preliezky a zážitkové zóny sú zdrojom zábavy pre malých i veľkých. Ak chcete ušetriť, navštívte zábavný park v piatok, pretože každý piatok (s výnimkou sviatkov) je rodinný deň! Celodenný lístok pre každého návštevníka je vtedy o 2,00 eurá lacnejší. Rodinnému výletu za výhodnú cenu tak už naozaj nič nebráni!

Maria Hollunder

​ Poukážky do Familyparku

 S poukážkami do Familyparku darujete zábavu a dobrodružstvá! Hľadáte vhodný darček pre dobrého priateľa?

Darujte mu jeden napínavý deň vo Familyparku alebo zábavu a dobrodružstvá na celý rok. S našimi poukážkami na jednodňový vstup (24 euro) alebo celoročným lístkom (69 euro) je to úplne jednoduché!

Poukážky (á 5 euro) je možné použiť v celom parku, a to na zakúpenie vstupenky, jedál, zmrzliny, nápojov či milej pamiatky v obchode so suvenírmi. S takýmto darčekom určite trafíte do čierneho!

 

Viac info:

www.austria.info 

(pr)

 

01 - Modified: 2024-04-22 09:15:43 - Feat.: - Title: Aféra v Rakúsku naberá na obrátkach. Špión mal v mobile aj tajný návod na novičok 02 - Modified: 2024-04-20 13:57:29 - Feat.: - Title: V Rusku stále aktívne pôsobí 35 rakúskych firiem 03 - Modified: 2024-04-19 17:28:12 - Feat.: - Title: Inflácia v Rakúsku v marci stagnovala, udržala sa na viac než dvojročnom minime 04 - Modified: 2024-04-17 18:21:43 - Feat.: - Title: "Myslel som si, že sa zastaví pri Kryme." Rakúsky prezident Van der Bellen pripustil, že Putina zle odhadol 05 - Modified: 2024-04-12 11:32:36 - Feat.: - Title: Tirolská lavínová služba varuje pred "zradnými" lavínami
menuLevel = 2, menuRoute = style/austria-special, menuAlias = austria-special, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 13:47