StoryEditor

Tieto reproduktory som si zamilovala. Aj všetci okolo

29.05.2014, 00:00
Autor:
lucluc
Tri novinky luxusu a jeden respondent, ktorý ich vyskúša na vlastnej koži.

 



Testuje: Petra Šmuhařová

– architektka a spolumajiteľka interiérového štúdia CID – Creative Interior Design
– vyštudovala architektúru na Fakulte architektúry STU v Bratislave
– štúdium ukončila so zameraním na interiérovú tvorbu (v roku 2008)
– počas štúdia získala mnoho praktických skúseností pri práci pre viacerých architektov a interiérové štúdiá
– krátko po ukončení štúdia založila vlastné interiérové štúdio, ktoré v súčasnosti zastupuje mnoho prestížnych značiek nábytku ako Busnelli, Paola Lenti, RES Italia, Ruggiano, Terzani a pod.


ASUS Zenbook UX30
Počítač je v dnešnom svete takmer neoddeliteľnou súčasťou mnohých ľudí, pracovný nástroj, bez ktorého sa nepohneme ani na krok. Som na tom veľmi podobne, pri práci ho používam každý deň. ASUS UX302 ma prekvapil očarujúcim vzhľadom, ultra slim dizajnom a veľmi praktickou povrchovou úpravou z odolného skla Gorilla Glass. Je vyrobený z kvalitných a oku lahodiacich materiálov, ktoré podčiarkujú jeho technické parametre, vhodné aj pre najnáročnejších používateľov.

Okrem iného má naozaj dokonalý, kompaktný displej s vysokým rozlíšením, ktorý je navyše dotykový a pripomína prácu s tabletom. Keď si človek zvykne, určite dokáže aj zjednodušiť prácu. Priznám sa, že na nový operačný systém Windows 8 som si musela zvykať, ja osobne ho vnímam trochu rozptyľujúco, ale predpokladám, že je to naozaj iba otázka zvyku. Príjemným prekvapením bolo aj veľmi rýchle spustenie systému a celkovo rýchlosť, ktorou ultrabook reaguje, je perfektná. Podsvietenie klávesnice vnímam ako veľmi praktické, ale aj dizajnové osvieženie. Potešila aj pribalená kožená brašňa. Jediné, čo by som mu vytkla, je jeho hmotnosť, ktorá sa mi zdá v tomto prípade dosť vysoká.
info k produktu: ASUS Zenbook UX302, cena 1 149 eur, požičal eD system Slovakia


Ultrabook ASUS UX302
(4,5 hviezdičky)

+ povrchová úprava z odolného skla Gorilla Glass
+ rýchlosť operačného systému
+ kvalitné materiály
+ rýchla odozva dotykovej plochy
–  hmotnosť
 


Reproduktory UE Mini Boom
„Repráčiky“ UE Mini Boom sú krásne a funkčné zároveň. Boli zabalené v plastovom obale, ktorý sa dá použiť aj na cestovanie. Sú veľmi praktické aj vďaka batérii, ktorá vydrží 10 hodín. Pestré farby a kvalitné spracovanie poteší aj na pohľad. Farebných variantov síce nie je veľa, ale vyberie si každý. Veľmi oceňujem absolútne jednoduché a intuitívne ovládanie a napájanie cez Bluetooth. Spustenie a napojenie na môj telefón mi trvalo asi 5 minút aj so stiahnutím dobre spracovanej aplikácie, ktorá je nevyhnutná pri ich používaní.
Dokážu hrať naozaj veľmi „silno“.

Najprv som ich testovala doma na príjemnej chillout hudbe. Ale keďže som bola zvedavá, ako budú hrať aj v miestnosti plnej ľudí, otestovala som ich aj na malej párty s priateľmi. A naozaj presvedčili svojim „huge“ hlasom, ktorý výborne vynikol, keď som použila stereo mode. Ten jednoducho dosiahnete napojením dvoch prístrojov napríklad na váš mobil. Všetci hľadali zdroj toho úžasného zvuku, ktorý sa začal intenzívne šíriť medzi hostí. Každý z prítomných si UE Mini Boom zamiloval podobne ako ja. Jediný problém, ktorý teraz mám je, že sa neviem rozhodnúť, ktorý farebný variant si kúpim. (Smiech)
info k produktu: Reproduktory UE Mini boom, cena 198 eur, predáva Logitech


Reproduktory UE Mini Boom
(5 hviezdičiek)

+ kompaktná veľkosť
+ štýlový vzhľad
+ jednoduché použitie


Pauline Hubert rosé
Prvý dojem zo sektu Pauline Hubert rosé bol naozaj veľmi príjemný, pôsobí luxusne a elegantne. Nevedela som sa dočkať večera, keď si budem môcť vychutnať tajuplný obsah, ktorý je poeticky opísaný na etikete krásnej fľaše a mal by pripomínať letné večery plné pokoja a lásky. Ružová farba sektu v krištáľovom skle mala krásny staroružový odtieň. Vôňa bola na moje prekvapenie dosť nevýrazná a nenaplnila očakávania, ktoré vo mne vyvolala opísaná charakteristika.

Po prvom degustačnom dúšku som zostala trochu zmätená. Prekvapila ma horkosť a ťažká charakterizovateľnosť chuti. Žiaľ, musím konštatovať, že v konečnom dôsledku bola sklamaním mojich očakávaní. „Bublinky“ mám veľmi rada, vždy ich vo svojom výbere uprednostňujem pred vínom, rada si vychutnám aj klasický Hubert Brut, ale sekt Pauline Hubert rosé ma neočaril. Ak by však mal niekto chuť otestovať a preveriť moje dojmy, prajem príjemný zážitok.
info k produktu: Pauline Hubert rosé, cena 15 eur, predáva Hubert


Pauline Hubert rosé
(2 hviezdičky)

+ elegantný tvar fľaše
–  zážitok z chuti

01 - Modified: 2006-06-05 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Zo starej chemičky bude nový areál
01 - Modified: 2015-12-01 09:00:05 - Feat.: - Title: Toto je telefón, z ktorého je počuť až príliš veľa 02 - Modified: 2015-10-30 13:03:31 - Feat.: - Title: Tento tablet prešiel ťažkou skúškou. Mojimi deťmi, tvrdí biznismen 03 - Modified: 2015-10-04 14:58:01 - Feat.: - Title: Tento telefón patrí medzi olympijských finalistov 04 - Modified: 2015-06-02 13:36:22 - Feat.: - Title: Slúchadlá, s ktorými som neveril vlastným ušiam 05 - Modified: 2015-06-02 13:39:16 - Feat.: - Title: Toto je stôl, ktorý je ideálny pre každého „ajťáka“
menuLevel = 2, menuRoute = style/preco-nie, menuAlias = preco-nie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
17. máj 2024 08:27