StoryEditor

V Bratislave zahrajú srbskí Vrelo a bude sa spomínať na Pohodu 08

05.05.2009, 14:23
V bratislavskom Klube Za zrkadlom vystúpi vo štvrtok 7. mája srbská osemčlenná skupina Vrelo.

Kapela, ktorú tvorí šesť speváčok a dvaja muzikanti, sa v roku 2008 predstavila na letnom festivale Bažant Pohoda a po necelom roku sa teda na Slovensko vráti prezentovať tradičnú balkánsku hudbu okorenenú modernými prvkami.

Ešte pred ich vystúpením bude pódium v Klube Za zrkadlom patriť trenčianskej skupine Youcoco. Radmila Kvasničková a Ria Bobotová síce na debutový štúdiový album ešte len čakajú, no ich doterajšiu tvorbu si môžu fanúšikovia vypočuť na ich MySpace stránke.

Štvrtkový večer v Klube Za zrkadlom určite poteší priaznivcov už spomínaného festivalu Bažant Pohoda, pretože od ôsmej hodiny večer sa tam bude premietať film režiséra Marcela Nevína s názvom Pohoda 08. Po ňom bude nasledovať vernisáž fotiek Ctibora Bachratého Fotopohoda.

Na akcii sa bude dať kúpiť aj permanentka na 13. ročník Pohody za špeciálnu cenu 49 eur. Vstupenky na podujatie organizátorov najpopulárnejšieho slovenského festivalu sa dajú kúpiť v predpredaji v sieti Ticketportal za 9 eur. Na mieste bude stáť lístok 12 eur. Informácie zverejnila oficiálna stránka podujatia Bažant Pohoda www.pohodafestival.sk.

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. máj 2024 16:11