"Nie je to o jednej veľkosti, pokiaľ ide o kalórie a percento sacharidov spotrebovaných denne," hovorí Bonciová. "Závisí to od jednotlivca, cieľov cvičenia a zdravotných problémov." Bonciová vo všeobecnosti odporúča, aby 40 až 60 percent stravy tvorili karbohydráty. Spodná hranica spočíva v tom, že môžete vylepšiť stravu, aby ste našli niečo, čo pre vás funguje, pretože to, ako cíti a funguje telo, je dôležitejšie ako číslo na váhe.Pixabay
StoryEditor

Deväť mýtov o sacharidoch, ktorým netreba veriť

30.05.2017, 17:10
Autor:
sansan
Sacharidy majú zlú povesť. Ak chcete schudnúť, musíte znížiť hladinu sacharidov? Alebo ste tento víkend vyšli z formy, lebo ste sa nimi doslova prepchávali?

Hoci pravdepodobne existuje nejaká pravda v týchto tvrdeniach, bolo by smiešne si myslieť, že sacharidy sú výhradným vinníkom, píše Thrillist. Dajte sacharidom šancu a prestaňte veriť týmto mýtom. 

01 - Modified: 2024-05-17 12:00:00 - Feat.: - Title: Mužovi museli amputovať nohu, urobil bizarné rozhodnutie. S priateľmi si z nej pripravili tacos 02 - Modified: 2024-05-16 10:30:00 - Feat.: - Title: Pozeráš pri jedle do mobilu alebo tabletu? Chyba. Podľa vedcov máš väčšiu pravdedpodobnosť, že budeš obézny 03 - Modified: 2024-05-17 09:00:00 - Feat.: - Title: Africká pochúťka, ktorú by ochutnal len málokto. Burger z komárov je hitom internetu 04 - Modified: 2024-05-17 13:36:57 - Feat.: - Title: Ako sa posledné dni menili ceny? Obchody dali na jednu stranu mlieko či syry, na druhú čokoládu a sladkosti 05 - Modified: 2024-05-11 12:30:00 - Feat.: - Title: Čoraz viac ľuďom sa v dospelosti objavuje alergia na potraviny. Čo sa to s nami deje a prečo je za tým aj prílišná hygiena?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. máj 2024 00:18