StoryEditor

Minestrone či frittata. Tipy, ako využiť jedlo, čo zostalo v chladničke

12.02.2016, 23:00
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Uvarili ste viac cestovín na obed, než ste chceli? Neviete, čo sa zvyškami? Jedlo nevyhadzujte a zbytočne neplytvajte. Skúste jednoduché recepty, vďaka ktorým už nevyhodíte ani uvädnutý šalát, radí portál lidovky. cz.


 


 

01 - Modified: 2008-02-06 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Bushov nástupca sa týka aj nás
01 - Modified: 2024-05-13 10:22:47 - Feat.: - Title: Pätica tipov, ako sa jednoducho dopracovať k vysnívanej postave 02 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov 03 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa 04 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť 05 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
17. máj 2024 08:49