Archív Vojta Artza, MAFRA/Michal Sváček, MAFRA/Tomáš Krist
StoryEditorToto je osem najlepších reštaurácií na Slovensku. Vybrali ich špičkoví šéfkuchári
Má alebo nemá Slovensko na michelinskú hviezdu? A naozaj ju potrebujeme?
Prečo nie?! pátra po tom, ktoré naše reštaurácie stoja za pozornosť inšpektorov slávneho gurmánskeho bedekera. Oslovili sme renomovaných šéfkuchárov, školiteľov, konzultantov. Päť nezávislých odborníkov prináša svoje pohľady a odpovede na otázku, ktorú adresu by odporučili michelinským hodnotiteľom.
V galérii si pozrite odporúčania špičiek slovenskej a českej gastronómie aj názory na slovenskú gastronómiu:
HN
01 - Modified: 2019-11-27 11:50:52 - Feat.: 0 - Title: Talianska celebrita v oblasti gastronómie o michelinských hviezdach: Prvú som očakával, ďalšie vydrel a posledné preplakal
01 - Modified: 2024-05-20 22:00:00 - Feat.: - Title: Vitajte v exotickom raji, na ostrove papáje a korytnačiek
02 - Modified: 2024-05-17 09:00:00 - Feat.: - Title: Africká pochúťka, ktorú by ochutnal len málokto. Burger z komárov je hitom internetu
03 - Modified: 2024-05-13 10:22:47 - Feat.: - Title: Pätica tipov, ako sa jednoducho dopracovať k vysnívanej postave
04 - Modified: 2024-05-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Majiteľ Viech Vojtěch Záhorský: Baví ma tvoriť priestory na výmenu názorov
05 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte