StoryEditorObjednávate si piccolo? Robíte zásadnú chybu. Odborník prezradil najväčšie omyly slovenských kávičkárov
Mnohí Slováci robia pri objednávaní kávy tie isté základné chyby.
Viete prečo si nikdy neobjednávať piccolo a prečo talianska káva nemôže byť najlepšia na svete? Odborník z oblasti kávy, Šimon Staš, ktorý patrí k importérom kávy Bazzara Espresso a kávovarov Nuova Simonelli a Victoria Arduino nám prezradil hlavné pojmy a chyby, ktoré robia mnohí Slováci pri jej objednávaní, výrobe a pití.
V galérii si pozrite najčastejšie chyby, ktoré robíme takmer vždy, keď navštívime kaviareň a aj to, čím sa môžeme v zahraničí veľmi ľahko zosmiešniť.
Šimon Staš vymenoval osem najväčších z nich a vysvetľuje, v čom sa Slováci najčastejšie mýlia:
01 - Modified: 2018-06-24 19:44:25 - Feat.: 0 - Title: Domáci, prírodný, ovocný, celozrnný. Takto európski výrobcovia klamú na obaloch
01 - Modified: 2024-05-09 13:20:21 - Feat.: - Title: Najčastejšie mýty v stravovaní
02 - Modified: 2024-05-03 09:28:03 - Feat.: - Title: Dovolenka? Slováci chcú minúť do 600 eur, vplyv na rozhodovanie má aj ekológia
03 - Modified: 2024-05-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Pokrm bohov len pre vyvolených: Prejdite sa s nami stručnými dejinami kakaa
04 - Modified: 2024-05-02 22:00:00 - Feat.: - Title: Cukrárska legenda z Kremnice: V zlatom meste obnovili výrobu zákuska, ktorý vraj spôsobuje závislosť
05 - Modified: 2024-05-04 22:00:00 - Feat.: - Title: Vajcia, zeleninu a už vôbec nie hydinové mäso: Ak vám zaleží na zdraví, tieto potraviny neohrievajte