StoryEditor

Anketa HN

19.11.2007, 23:00

Vyrieši prípadné odvolanie trénera Jána Kociana krízu slovenského reprezentačného tímu?

Dušan Galis
Ja sa nechcem k tejto téme vyjadrovať, ale poviem to tak. Keď som bol ja trénerom reprezentačného mužstva, všetko bolo zlé a ja som bol všetkému na vine. Ak mám byť úprimný, mám teraz iné povinnosti a toto ma nezaujíma. Nemám žiadnu funkciu na Slovenskom futbalovom zväze, takže ovplyvniť to nijako nemôžem. Nech sa ľudia z futbalového hnutia k tomu vyjadria.

Jozef Adamec
Som presvedčený o tom, že nie. Jednoznačne nášmu futbalu chýbajú kvalitní futbalisti. Chlapci, čo sú v národnom tíme ako Marekovia Hamšík, Čech či Sapara, potrebujú starších a skúsenejších hráčov, ktorí by ich vedel usmerniť. Je chybou trénera, že stavia len na mladých. Vychádzam z toho, či takých starších, skúsených a hlavne kvalitných futbalistov s medzinárodnými skúsenosťami nemáme. Kritiku na náš futbalový zväz jednoznačne odmietam. Prezident zväzu, bohužiaľ, nemôže dianie na ihrisku ovplyvniť.

Ladislav Jurkemik
Trénerova chyba to určite nie je. Hlavným problémom je prístup hráčov. Pokiaľ ho nezmenia, môžeme meniť trénera aj každý týždeň a ničomu to nepomôže. Keby hrávali vo svojich kluboch tak, ako v národnom tíme, tak ich z nich veľmi rýchlo vyženú. Stále hovoria o dobrej nálade, ale výsledky nie sú. Sú si príliš istí svojou pozíciou v tíme. Nemyslím si, že za zlé výsledky je zodpovedný Slovenský futbalový zväz. Ja som iba tréner, nie funkcionár, preto to nechcem viac rozoberať.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
03. máj 2024 00:12