StoryEditor

V oblasti fitnes je svetovou hviezdou. Češka Zuzka Light vydala novú knihu

23.05.2016, 00:00
Autor:
Milan BunoMilan Buno

V oblasti fitnes je svetovou hviezdou servera YouTube. Má tam vyše 300-tisíc followerov a jej videá si pozrelo vyše pol miliardy ľudí. Je spoluzakladateľkou stránky Bodybuilding.com a vďaka príjemnej povahe, štýlu a hlasu sa stala jednou z najväčších autorít v oblasti fitnes a zdravia. Narodila sa v Prahe, no žije v Los Angeles. O pár dní príde do Bratislavy, aby predstavila svoju novú knihu Fit za 15 minút denne. Zuzka Light.

Zuzka prináša 30-dňový tréningový plán, pri ktorom určite spálite prebytočné kalórie a vyrysujete si svaly. No v knižke ponúka aj množstvo rád, ako sa zdravšie stravovať, kde nájsť motiváciu a čo robiť pre úspech.

Jej cvičenie je založené na inovatívnej metóde vysokointenzívneho intervalového tréningu, pri ktorom nepotrebujete drahé prístroje ani permanentku do fitnescentra. Ako vraví Zuzka: „Venujte mi 15 minút denne a ja vám dám pevné telo.“

  Ikar

V knihe Fit za 15 minút denne nájdete:
– 30-dňový tréningový plán zameraný na schudnutie a posilnenie svalov
– Presné opisy cvikov krok za krokom doplnené fotografiami, aby ste ich dokonale zvládli
– Stravovací plán s receptami na chutné a zdravé jedlá
– Základné rady a inšpiratívne podnety od ženy, ktorá prešla dlhú cestu, aby sa stala ženskou tvárou fitnes

Pätnásťminútový limit sa v  knihe vzťahuje na všetko. Všetci chcú dnes informácie získať rýchlo a okamžite. Tweety nemôžu mať viac než 140 znakov.  Videá na Vine nesmú prekonať dĺžku 6 a pol sekundy.  Snapchaty zmiznú hneď, ako ich niekto zobrazí.

 „Kniha Fit za 15 minút denne je postavená na rovnakom princípe ako moje videá,“ vysvetľuje Zuzka Lightová. „Nájdete v nej 30-dňový cvičebný a stravovací plán. Môžete ho dodržiavať po častiach, ktoré sa dajú prečítať a odcvičiť za 15 minút, podobne ako moje YouTube tréningy. V tomto zmysle kniha moje video tréningy opakuje, ale je tu jeden rozdiel. Každé 15-minútové tréningové video je samostatná, no v konečnom dôsledku nekompletná fitnes jednotka.“

S knihou Fit za 15 minút denne budete cvičiť 30 dní bez prestávky. Môže sa vám to zdať priveľa, ale dá sa to zvládnuť. Keďže na tieto cvičenia nepotrebujete nič iné, len svoje telo a trvajú len 15 minút, môžete cvičiť každý deň. Tento program nie je ako tradičné cvičenie so závažiami, pri ktorom sa tréningové dni musia striedať s oddychovými. Netreba sa obávať, že to preženiete.

Aby po tréningoch bolo vidieť výsledky, budete musieť zapracovať aj na svojom stravovaní. Táto kniha vám v tom pomôže: vo viacerých kapitolách uvádzajú autori detailné návody. Musíte začať jesť prirodzene zdravo bez toho, aby ste tým boli posadnutí.

S týmito tréningami bude vaša postava vyzerať skvele, nabitá fyzickou silou a vnútorným pokojom.

Pripravené v spolupráci bux.sk

01 - Modified: 2024-04-11 15:04:51 - Feat.: - Title: Posledný prejav vzdoru. Navaľnyj spísal pred smrťou pamäti, podľa jeho ženy a nakladateľa vyjdú v októbri 02 - Modified: 2024-03-06 10:09:35 - Feat.: - Title: KVÍZ Otestujte sa, ako dobre sa vyznáte v EROTICKEJ literatúre 03 - Modified: 2024-01-07 10:04:51 - Feat.: - Title: Zelenskyj žil na začiatku vojny v kryte o starom chlebe a konzervách, opísal novinár vo svojej knihe 04 - Modified: 2023-12-22 09:30:49 - Feat.: - Title: Adam Sandler si zahrá kozmonauta z Čiech. Bude to nový sci-fi hit na Netflixe? 05 - Modified: 2023-12-08 23:00:00 - Feat.: - Title: Záchranár Marek Dvořák: Práca mi tep nezvyšuje. Žijem si svoj sen a robím svoj koníček
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 14:11