StoryEditor

Marta Kubišová je v nemocnici. Dostala infarkt

02.11.2015, 14:21

Česká speváčka Marta Kubišová (73) ruší všetky svoje vystúpenia. Je v nemocnici po srdcovej príhode. Pre Revue idnes.cz to potvrdil riaditeľ divadla Ungelt Milan Hein.

Marta Kubišová mala srdcovú príhodu v deň svojich 73. narodenín. „Práve idem z nemocnice. Je o ňu dobre postarané, všetci blízki sú pri nej," povedal Milan Hein a potvrdil, že speváčka prekonala infarkt. Viac sa k jej zdravotnému stavu nechcel vyjadrovať.

Marta Kubišová mala mať v divadle Ungelt tento týždeň dvakrát recitál s názvom „S nebývalou ochotou.“ Divadlo ho má na programe vo štvrtok, nedeľu a budúcu stredu. Všetky vypredané predstavenia sú zrušené.

Marta Kubišová v divadle Ungelt vystupovala tiež spoločne s Anetou Langerovou v komornom muzikáli „Touha menom Einodis“ a v tomto divadle sa tiež plánuje rozlúčiť so svojou kariérou. Na január budúceho roka je v pláne Posledný recitál, ktorým chce zakončiť svoje vystupovanie v roku 2017.

Trojnásobná víťazka Zlatého slávika sa v minulosti sťažovala, že sa na jej zdraví podpisuje spor, ktorý viedla s agentúrou MM zastupujúcou Helenu Vondráčkovú kvôli zrušenému turné Golden Kids.

„Zasiahlo ma to viac, ako som predpokladala. Ani som neplakala. Keď ma niečo veľmi zoberie, nedokážem ani roniť slzy. O to viac ma to ale stojí zdravie," povedala Kubišová denníku Blesk v roku 2010. Až tento rok v máji sa dočkala definitívneho verdiktu, ktorý potvrdil, že agentúre nemusí platiť 1,38 milióna českých korún.


 

01 - Modified: 2014-04-09 10:30:27 - Feat.: 0 - Title: Do stovky chýba sedem dolárov
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 12:40