StoryEditor

Pozrite si prvý záber stretnutia kultových Priateľov. Jeden z nich chýba

26.01.2016, 13:42
Autor:
HNstyle.skHNstyle.sk

Ani 12 rokov po skončení kultového seriálu sa všetci šiesti protagonisti nestretnú. Keď televízia NBC pred pár dňami oznámila, že nakrúti špeciálnu epizódu, kde sa zídu všetci seriáloví Priatelia, fanúšikovia sa potešili. Stretnutie hercov na televíznej obrazovke, ktoré je naplánované na 21. februára, bude však nakoniec opäť nekompletné. Herec Matthew Perry alias Chandler Bing sa mal spoločne s ďalšími kolegami zo seriálu Priatelia -  Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisou Kudrow, Mattom LeBlancom a Davidom Schwimmerom - zúčastniť natáčania dvojhodinového špeciálu, ktorý má vzdať hold Jamesovi Burrowsovi, ktorý režíroval niekoľko dielov Priateľov i ďalších seriálov ako napríklad Teória veľkého tresku. Ale nestane sa tak.

Predstavitelia oboch seriálov sa stretli včera večer a práve fotografia herečky Kaley Cuoco, ktorú zverejnila na svojom Instagrame, ukázala okrem jej kolegov len päticu hviezd z Priateľov. Matthew Perry ako jediný z Priateľov na stretnutie nedorazil kvôli hre The End of Longing v londýnskom West Ende, kde tiež účinkuje. Kvôli nej odmietol aj účasť v spomínanej špeciálnej epizóde.
 


Prečítajte si aj:
Prvý diel Priateľov má 20 rokov. Takto vyzerajú dnes
Hollywood rozhodol. Toto je 100 najobľúbenejších seriálov sveta
Pozrite si 15 najobľúbenejších seriálov Slovákov a Čechov


 

 

FRIENDS #MEETS BBT

Fotka uverejnená používateľom Kaley Cuoco (@kaleycuoco),

 


Americký herec Matthew Perry tiež kvôli svojej závislosti na liekoch a alkohole prišiel o niektoré spomienky. Oznámil, že si nepamätá tri roky svojho života. "Nepamätám si tri roky natáčania," povedal Perry v rozhovore pre Radio 2 Breakfast Show s Chrisom Evansom s tým, že bol niekedy počas natáčania úplne "mimo" a mohli za to lieky, ktoré v tom čase bral, píše idnes.cz.

Keď sa ho moderátor spýtal na to, ktorý diel obľúbeného seriálu Priatelia má najradšej, odpovedal, že má "okno". "Konkrétne si nepamätám natáčanie medzi treťou a šiestou sériou," povedal s tým, že kvôli tomu radšej ani nemyslí na to, ktorá epizóda seriálu bola podľa neho najlepšia.



Matthew sa niekoľko rokov liečil zo závislosti na alkohole a liekoch. Alkohol už piť vôbec nesmie, pretože by závislosti okamžite znovu prepadol. "Nemôžete mať problém s drogami tridsať rokov a potom očakávať, že sa to vyrieši za 28 dní," vysvetlil pred časom v jednom z rozhovorov herec, ktorý aj napriek tomu liečebne vždy považoval za jediné riešenie abstinenciu, pretože závislého oddelí od prostredia, kde drogy bral .

Matthew sa celý život potýkal s tým, že bol kvôli nakrácaniu seriálu Priatelia veľa na očiach. A práve to jeho psychika nezvládala. "Nemám veľmi rád pozornosť okolia, ale bol som v televíznom programe, ktorý sledovalo tridsať miliónov divákov. Takže to všetci vedeli. Všetky moje problémy boli vec verejná," zaspomínal Perry v rozhovore pre Hollywood Reporter.





O jednu špeciálnu epizódu sa už pred rokom a pol postaral americký moderátor Jimmy Kimmel vo svojej šou. Jeho hosťom bola vtedy predstaviteľka "Rachel", herečka Jennifer Aniston. Kimmel si pre ňu okrem vlastného scenára, pripravil aj dokonalú repliku slávnej seriálovej kuchyne, ktorá podľa jeho slov stála 80-tisíc dolárov. Podľa scenára hral Kimmel Rossa a malo sa hovoriť o tom, aký je úžasný milenec. Na scéne sa objavila aj "Monica" Courteney Cox a "Phoebe" Lisa Kudrow. Čo sa však stalo s Chandlerom a Joeyem? Pozrite sa.



 

01 - Modified: 2008-01-20 09:42:05 - Feat.: 0 - Title: Peking pripúšťa náročnosť úlohy zlepšiť kvalitu ovzdušia
01 - Modified: 2022-04-03 07:45:58 - Feat.: - Title: Je stretnutie Zelenského a Putina na spadnutie? Miestom rokovania bude zrejme Turecko 02 - Modified: 2022-04-03 05:30:32 - Feat.: - Title: Zelenskyj a Putin sa pravdepodobne stretnú v Turecku, tvrdí ukrajinský vyjednávač 03 - Modified: 2022-04-01 05:20:05 - Feat.: - Title: Čaputová: Vláda by mala čo najskôr vyriešiť zdražovanie potravín. Žiada tiež lepšiu pomoc slabším 04 - Modified: 2022-03-29 13:18:56 - Feat.: - Title: Prezidentka sa stretla so starostom Melitopoľu. Ruskí vojaci mali Fedorova počas vojny uniesť a neskôr prepustiť za výmenu 05 - Modified: 2022-02-10 15:09:22 - Feat.: - Title: Morawiecki: Putin chce rozbiť NATO. Silný štát nesmie šikanovať susedov, povedal Johnson
menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 12:13