Iain Armitage v titulnej roli seriálu Mladý Sheldon.CBS
StoryEditor

Vyzerá to na prepadák. Mladý Sheldon sklamal, chýba mu originálny nápad

05.10.2017, 00:01
Čakalo a od neho veľa, minimálne mal nadviazať na megaúspech Teórie veľkého tresku.

Nestalo sa. Seriál Mladý Sheldon, zatiaľ sklamal. Televízia CBS má odštartovať vysielanie seriálu až začiatkom novembra. Pilotný diel sa však vysielal už s predstihom, koncom septembra. Reakcie sú zatiaľ veľmi rozporuplné. 

Sheldon Cooper (Ian Armitage) je deväťročný chlapec, ktorý namiesto hračiek uprednostní riešenie matematickej rovnice.

Je taký geniálny, že môže chodiť na strednú školu. Bohužiaľ, práve do triedy, kam chodí aj jeho starší brat George. Ten samozrejme, prítomnosť malého brata znáša veľmi zle.

To, čo príroda nadelila v genialite Sheldonovi, to mu zrejme ubrala na sociálnych zručnostiach. So svojimi spolužiakmi si vôbec nerozumie. Našťastie, všetko dokáže zariadiť Sheldonova matka (Zoe Perryová), ktorá syna miluje a pomôže mu prekonať problémy. 

Seriál približuje detstvo kultového čudáka Dr. Sheldona Coopera z Teórie veľkého tresku. Televízia CBS si naplánovala štart vysielania na 2. november. Pilotný diel však zbiera väčšinou podpriemerné až priemerné hodnotenia.

"Nemôžem presne povedať, že išlo o príšerný scenár, zlé herecké výkony alebo to jednoducho iba nebolo zábavné, ale Mladý Sheldon je hrozné sklamanie. Nemá to ten nápad Teórie veľkého tresku," píše jeden z divákov. 

"Sheldon ako dieťa nie je vtipný ani roztomilý. Je iba otravný a všade je ho príliš veľa," komentuje ďalší divák. 

Ian Armitage rozhodne nedosahuje kvality Jima Parsonsa, ktorý hrá Sheldona v Teórii veľkého tresku a je ovenčený niekoľkými cenami Emmy. 

Samozrejme, nedá sa posúdiť kvalita seriálu iba z prvého dielu, ale býva pravidlom, že pilotná časť nového seriálu musí zaujať. Mladému Sheldonovi sa to podľa všetkého príliš nepodarilo. 

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 10:34