StoryEditor

Mladá pretekárka tragicky zahynula na nakrúcaní hollywoodskeho filmu Deadpool 2

15.08.2017, 13:41
Autor:
ČTKČTK
Mladá kaskadérka nezvládla nakrúcanie jednej z akčných scén a preletela sklom blízkej budovy. Nešťastie vyšetruje kanadská polícia, informovali médiá.

Joi Harrisová podľa denníka Vancouver Sun v pondelok nakrúcala naháňačku, pri ktorej musela predviesť niekoľko krkolomných manévrov, vrátane jazdy po úzkych rampách pozdĺž schodiska.

Pri jednom z obratov nezvládla svoj stroj, vo veľkej rýchlosti narazila na obrubník chodníka a vletela do výkladu. Podľa polície zomrela na mieste. "Nemožno slovami vyjadriť, čo ja a zvyšok štábu (filmu) Deadpool 2 cítime po tejto tragédii," uviedol vo vyhlásení režisér David Leitch.

Facebook

​Rodáčka z New Yorku bola podľa magazínu People zrejme prvou černošskou profesionálnou pretekárkou na cestných motocykloch, licenciu mala od roku 2013. Išlo o jej prvé nakrúcanie.

Vo filme inšpirovanom komiksovými postavami štúdia Marvel zastupovala pri akčných scénach herečku Zazie Beetzovou v úlohe superhrdinky Domino. Kanadské médiá s odvolaním sa na svedkov uviedli, že nemala prilbu. Okolnosti nešťastia vyšetruje polícia, ktorá však podrobnosti neoznámila.

menuLevel = 2, menuRoute = style/kultura, menuAlias = kultura, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 17:56