StoryEditor

Apple odštartoval kampaň. Týmto lákajú na prechod z Androidu na iPhone

04.06.2017, 00:01
Apple sa snaží pritiahnuť užívateľov smartphonov s Androidom na svoje iPhony. Americký výrobca sa o to pokúšal už skôr, teraz však "pritvrdil".

Apple na svojich stránkach spustil sekciu, ktorá krok po kroku vysvetľuje výhody prechodu zo smartphonu s Androidom na iPhone. Vyzdvihovaný je fotoaparát iPhonu, rovnako tak jeho rýchlosť, píše idnes.cz.

U tej je spomenuté použitie vlastného optimalizovaného procesora a možnosť jednoduchého updatu na nové verzie systému iOS. Spoločnosť sa tiež pýši jednoduchým ovládaním iPhonov a vysokou bezpečnosťou. Nechýba zmienka o zabezpečených správach iMessage, ktoré sú štandardne šifrované či o podpore zákazníkom.

O možnosti prechodu na iPhone nabáda firma priamo vo vlastných značkových obchodoch, v ktorých je obsluha pripravená s prechodom pomôcť. Apple nezabúda poukazovať na ekológiu, jeho servery využívajú stopercentne obnoviteľnú energiu.

Správnosť prechodu podkladá prieskumom, podľa ktorého je 97 percent užívateľov iPhonov so svojím smartphonom spokojných. Spustenú sekciu na stránkach Applu dopĺňa video kampaň na YouTube, ktorá poukazuje na výhody iPhonu oproti ostatným smartphonom.

Apple už pred nedávnom vytvoril aplikáciu Move to iOS, ktorá uľahčí prechod z androidového smartphonu na iPhone - dokáže totiž "presunúť" fotografie, kontakty, e-maily vrátane účtov, správy a ďalšie dáta. Nová kampaň Applu prichádza v čase, keď predaje iPhonov mierne, ale vytrvalo klesajú.

Predaje sa prepadajú už piaty štvrťrok po sebe. Napriek tomu sa americký výrobca dokázal v poslednom minuloročnom štvrťroku stať najväčším výrobcom smartphonov na svete, keď predbehol dominantný Samsung. V prvom tohtoročnom štvrťroku sa však Applu už tak nedarilo.

01 - Modified: 2024-04-12 20:19:13 - Feat.: - Title: Sledovanie súkromných rozhovorov vládou je realitou. Americký zákon dáva moc tajným službám 02 - Modified: 2024-04-12 22:00:00 - Feat.: - Title: Vyklápací smartfón, ktorý stojí polovicu ceny Z Flipu od Samsungu? Áno, ale nákup nebude jednoduchý 03 - Modified: 2024-04-09 22:00:00 - Feat.: - Title: Toto sú najpredávanejšie telefóny všetkých čias. Vládne im roky sa trápiaca značka 04 - Modified: 2024-04-03 22:00:00 - Feat.: - Title: Výhody a riziká AI a problém s tým, kto bude strážiť strážnikov? Hrozí, že ohlúpneme, tvrdí expert 05 - Modified: 2024-04-03 05:58:18 - Feat.: - Title: Spolupráca s Leicou sa vyplatila. Kompaktná vlajková loď z Číny ale dokáže viac ako len fotiť
menuLevel = 2, menuRoute = style/tech, menuAlias = tech, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 02:32