Výskumy naznačujú, že drvenie cesnaku a umožnenie sedenia aspoň desať minút uvoľňuje enzým nazývaný alicín, ktorý pomáha znížiť riziko kardiovaskulárnych ochorení tým, že sa krvné doštičky menej lepia alebo pravdepodobne voľne tečú cez kardiovaskulárny systém.Pixabay
StoryEditor

Osem potravín, ktoré konzumujete nesprávnym spôsobom

07.06.2017, 00:01
Autor:
sansan
Metóda varenia a dozrievania, párovanie potravín a dokonca aj vaša črevná flóra môžu ovplyvňovať to, aké množstvo živín získate z potravy.

Rôzne odrody potravín majú na tom tiež svoj podiel. Toto sú podľa vedcov najlepšie spôsoby, ako ich konzumovať, informuje Huffington Post

01 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby 02 - Modified: 2024-04-12 10:17:51 - Feat.: - Title: Revolúcia na tanieri. Je o geneticky modifikované potraviny záujem? 03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 04 - Modified: 2024-04-03 11:19:10 - Feat.: - Title: Dvaja Matovičovi poslanci sa vybrali na nákup do Poľska. Potraviny sú u nás o 50 percent drahšie, tvrdia 05 - Modified: 2024-04-01 06:00:00 - Feat.: - Title: Zabudnutý poklad našich špajzí: Prečo si práve krúpy zaslúžia vrátiť zašlú slávu a zlepšiť reputáciu?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 09:34