07.06.2017, 00:01

Osem potravín, ktoré konzumujete nesprávnym spôsobom

Metóda varenia a dozrievania, párovanie potravín a dokonca aj vaša črevná flóra môžu ovplyvňovať to, aké množstvo živín získate z potravy.

Výskumy naznačujú, že drvenie cesnaku a umožnenie sedenia aspoň desať minút uvoľňuje enzým nazývaný alicín, ktorý pomáha znížiť riziko kardiovaskulárnych ochorení tým, že sa krvné doštičky menej lepia alebo pravdepodobne voľne tečú cez kardiovaskulárny systém.
Zdroj: Pixabay

Rôzne odrody potravín majú na tom tiež svoj podiel. Toto sú podľa vedcov najlepšie spôsoby, ako ich konzumovať, informuje Huffington Post

Cookies

Na našich stránkach používame cookies. Slúžia na zlepšenie našej práce a vášho zážitku z čítania HNonline.sk.