Zlé správy pre miláčikov sušeného ovocia: "Hrozienka, marhule, sušené slivky, datle a figy sú naozaj jediné sušené ovocie, ktoré počas procesu sušenia nemajú pridaný cukor. Všetky ostatné druhy ovocia ich majú,“ hovorí Kirkpatricková.Flickr
StoryEditor

Neverte potravinám, ktoré sa chvália, že sú zdravé, odkazuje odborníčka

25.04.2017, 00:01
Autor:
ipip
Múdrejšie je hľadať najčistejší zdroj živín, ak je to možné, hovorí jedna z najznámejších autoriek kníh o výžive a odborníčka na nutričnú výživu.

V galérii vám prinášame tzv. klamárov alebo jedlá a potraviny, ktoré podľa všetkého majú byť zdravé a prospešné pre telo, ale nie je tomu vždy tak. Pre Elle sa vyjadrila odborníčka Kristin Kirkpatricková.

01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku? 02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 03 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby 04 - Modified: 2024-04-12 10:17:51 - Feat.: - Title: Revolúcia na tanieri. Je o geneticky modifikované potraviny záujem? 05 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 10:32