Dotyk industriálneho štýlu cítiť z bielo-sivých stien, svetlých drevených stoličiek a ručne robených doplnkov.Kávičkári.sk/Ondrej Bobek
StoryEditor

Káva, šport a relax. Aj to Spišiaci nájdu v bývalej kotolni

10.04.2017, 10:34
Multifunkčný priestor bývalej kotolne nájdete na najväčšom a najznámejšom sídlisku Starej Ľubovne už 12 rokov. Noví majitelia so zmyslom pre detail však počas 6 mesiacov vytvorili miesto, kde sa naozaj nudiť nebudete.

Športové a relaxačné centrum ponúka všetko, čo vám spôsobí radosť a vyplaví z tela endorfíny, odporúčajú Kávičkári.

Dotyk industriálneho štýlu cítiť z bielo-sivých stien, svetlých drevených stoličiek a ručne robených doplnkov. Interiér vo vás zanechá pocit pohody, pokoja a uvoľnenej atmosféry. Na svoje si tu prídu aj rodiny s deťmi. Obrovské interiérové ihrisko, bowlingové dráhy, posilňovňa a workoutová veža… Skvelé, toľko možností na jednom mieste!

Kávičkári si tu môžu vychutnať šálku lahodnej kávy Caffè Diemme. Na výber máte z viacerých možností. Zmes PRESTIGIO,  ktorá obsahuje 90% arabiky a 10% robusty. Pokiaľ ste milovníkom výberových káv, 100% arabiky, vždy objavíte nové ovocnejšie chute. Do kávy sa tu naozaj zamilujete. K jej príprave pristupuje personál vysoko profesionálne a navyše aj s krásnym úsmevom na tvári.

Cez obed, ale aj počas dňa sa kaviareň mení na Bistro. V ponuke nájdete denné menu a jedlá na objednávku. Pri zostavovaní jedálneho aj nápojového lístka tu dbajú na čerstvosť a sezónnosť surovín. Výnimkou nie sú ani koláče a k rannej káve jednoznačne odporúčame čerstvý croissant. Najlepší biznis sa tvorí pri dobrom jedle. To nielen vynikajúco chutí, ale jeho vizuálna stránka nám doslova vyrazila dych.

Všetci, ktorí si do centra – ŠRC, (ako ho miestni volajú) prídu zacvičiť a odreagovať sa, majú k dispozícii široký výber proteínov v rôznych príchutiach. Našli sme tu aj doplnkový tovar pre správny rast svalov. Apropo, ak chcete zorganizovať firemný teambuilding alebo oslavu narodenín, ste na správnom mieste. Vaše telo určite poteší relax v saunách. Odreagovať sa môžete nielen pri squashi či bedmintone, ale dokonca aj pri špeciálnych miešaných drinkoch pre pánov a dámy.

V menu sme našli aj niekoľko regionálnych špecialít ako je Sulinka – minerálna voda s liečivými účinkami, čerstvé šťavy, domáce limonády a čaje z bylín, ktoré sú vypestované výlučne v regióne severného Spiša a malebných Pienin. Nechýba ani domáci medík a miešané drinky, ktoré vám vedia pripraviť studené aj teplé.

Romantické posedenie, alebo večer strávený pri víne či kvalitnom rume. Zábava, relax, šport, radostné chvíle s priateľmi a rodinou. Z tohto miesta si neodnesiete len lahodné chute, ale aj množstvo pozitívnej energie, pocit radosti a šťastia. Roztancuje vás aj príjemná hudba. V budúcnosti prinesie kaviareň rôzne kvízy, zábavu pri živej hudbe a množstvo športových podujatí. My sa tešíme, že kvalitnú kávu, lahodné chute a arómu delikátnej kuchyne sme našli v tomto krásnom kraji, plnom milých a dobrosrdečných ľudí.

Pripravené v spolupráci s:

kavickari.sk

01 - Modified: 2017-10-16 10:07:16 - Feat.: - Title: Gabo Kocák o gastronómii na Slovensku: Niektorí si len potrebujú pohladkať ego a kopnúť si 02 - Modified: 2017-08-17 08:43:15 - Feat.: - Title: Dzeň bez piva, dzeň straceny, hlási Gottwaldka s kvalitným remeselným pivom 03 - Modified: 2017-07-18 08:13:53 - Feat.: - Title: Raj pre nadšencov bicyklov a dobrej kávy. Vášeň prepojili s prácou a vznikol dokonalý koncept 04 - Modified: 2017-05-22 16:12:02 - Feat.: - Title: Toto sú kaviarne, kde vás privítajú aj so štvronohým miláčikom 05 - Modified: 2017-05-09 18:57:31 - Feat.: - Title: Zo študentov podnikatelia. Obsluhovali sme aj prezidenta, spomínajú mladí Slováci
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 17:14