StoryEditor

Kvalita ovocia a zeleniny klesá. Ako si vybrať to, ktoré je naozaj zdravé?

12.02.2017, 17:38

Na slovenskom trhu dnes nájdeme aj množstvo nekvalitného ovocia a zeleniny. O tom, ako sa zmenili parametre pestovania a úroveň surovín, nám v HN televízii porozprávala potravinárska biotechnologička Veronika Hanáková.

01 - Modified: 2024-04-12 14:39:44 - Feat.: - Title: „Aprílovky“ namiesto „májoviek“. Počasie je popredu aj o 50 dní, prvým testom prejdú čerešne 02 - Modified: 2024-03-08 23:00:00 - Feat.: - Title: Vegetácia je popredu o dva až tri týždne. HN sa pozreli, ako farma rieši čerstvú hrozbu mrazov (+ video) 03 - Modified: 2024-02-16 12:30:00 - Feat.: - Title: Niektoré ti privodia hypoglykemický šok, iné podráždia ústa a pažerák. Tieto exotické plody ťa na dovolenke môžu zabiť 04 - Modified: 2023-10-25 08:17:51 - Feat.: - Title: Prídeme o banány? Najobľúbenejšie ovocie na svete napáda zákerné hubové ochorenie 05 - Modified: 2023-10-12 10:16:40 - Feat.: - Title: Cuketa v „strese“ vás môže aj zabiť, pozor aj na uhorky. Expert varuje predovšetkým záhradkárov
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
23. apríl 2024 12:55