Fajčiarsky kút ponúka rumové kráľovstvo a kvalitné cigary.Ondrej Bobek/Kávičkári.sk
StoryEditor

Rumové kráľovstvo a cigary. Kaviareň pod Tatrami prináša atmosféru Kuby

06.02.2017, 12:00
Nákupné centrá v sebe ukrývajú množstvo príbehov. Pretavené sú v ľuďoch, obchodoch a predovšetkým kaviarňach. Jednu takú sme našli v obchodnom centre Kriváň v Poprade.

Je moderná a štýlová. Dokonca má miestnosť, v ktorej objavíte príbehy úzko späté s rumom a cigarami. Vitajte v PREZO. Predstavíme vám ju v spolupráci s Kávičkári.sk.

Príbeh tejto kaviarne sa začal písať pred dvomi rokmi, keď malé nákupné centrum otvorili. Kaviarenský život plynul deň za dňom. Všetko sa však zmenilo, keď do kaviarne vstúpil sympatický Peter Hudáček, súčasný majiteľ.

Fotografie si pozrite v galérii.

Dotyk prírody a úsmev na perách

Skončil sa jeden príbeh a ten nový sa začal v septembri 2016, keď Peter kaviareň prebral. Bola to výzva, no Peter presne vedel, čo chce. Chcel ľuďom ponúkať kvalitnú kávu v príjemnom prostredí. Drevo v spojení hnedej a oranžovej farby vytvára pozitívnu atmosféru. Dotyk prírody nájdeme v živej stene. Slnečné lúče a množstvo denného svetla pozdvihnú vašu náladu a vyčaria úsmev. A presne taký úsmev nájdete aj na perách obsluhujúceho personálu.

Život kávičkárov tu začína už od skorého rána. Raňajkové menu je naozaj pestré. Na výber máte zo sladkého i slaného variantu. V PREZO dbajú na čerstvosť surovín. Zo štýlového menu v čiernej koži si počas dňa môžete vybrať domáce limonády, pravú belgickú čokoládu a iné dobroty. Kaviarenský život pokračuje aj večer. A garantujeme, že to tu má svoje čaro.

Kávičkári si vychutnajú kávu talianskej značky Caffè Diemme od distribútora Vladimíra Koča. Dokonalá a odborná príprava doplnená o pekné servírovanie je samozrejmosťou. Ku skvelej káve patrí lahodný koláčik. V ponuke nájdete domáce cheesecaky, ktorých výber je naozaj pestrý.

V zime čarovná záhrada, v lete priestranná terasa

Priestor kaviarne je rozdelený na fajčiarsku a nefajčiarsku časť. Fajčiarsky kútik sa premenil na rumové kráľovstvo s kvalitnými cigarami. Nájdete tu až 122 druhov rumu a 40 druhov cigár. Atmosféru Kuby dotvára rytmická hudba. Kaviareň PREZO je ideálne miesto pre posedenie s priateľmi alebo obchodnými partnermi.

Táto kaviareň však nie je len pánskou záležitosťou. V blízkej dobe sa môžete tešiť na čarovnú zimnú záhradu, na jar a v lete na priestrannú terasu. Vítané sú aj mamičky, ktorých ratolesti sa vyhrajú na exteriérovom ihrisku.

Pripravené v spolupráci s:

kavickari.sk

01 - Modified: 2024-04-14 22:00:00 - Feat.: - Title: Riaditeľ Nestlé pre HN: Zvýšeniu cien sa nevyhneme ani my. S vybranými produktmi sme sa museli rozlúčiť 02 - Modified: 2024-04-08 13:30:20 - Feat.: - Title: Pijete bezkofeínovú kávu? Zrejme sa v nej nachádza látka, ktorá sa používa ako rozpúšťadlo a spôsobuje rakovinu 03 - Modified: 2024-03-08 11:09:31 - Feat.: - Title: Trh s kávou už nebude rovnaký. Zásoby robusty sú rekordne nízke, náš najväčší výrobca hlási zdražovanie 04 - Modified: 2024-02-01 23:00:00 - Feat.: - Title: Čo sa stane, keď skončíte s kofeínom? Odborník vysvetľuje skryté výhody 05 - Modified: 2024-01-24 13:49:39 - Feat.: - Title: Preháňate to s kávou? Tieto znaky vám prezradia, že jej pijete až príliš
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 21:12