StoryEditor

FOTO: Kuchár ovládol internet jedinou fotografiou, stal sa slávnym za víkend

14.01.2017, 09:19
Autor:
ipip
Turecký kuchár sa stal slávnym nielen svojím jedlom, ale aj jedinečným záberom, ktorý obletel celý internet.

Ľudí pobláznil fenomén využiť jeho fotografiu, ako solí jedlo, na všetky spôsoby a vtipné, upravené obrázky doslova zaplavili sociálne siete. Tak sa z niektorým neznámeho kuchára stala svetoznáma tvár, využívaná na všetky spôsoby, uvádza buzzfeed.

O koho vlastne ide?

Turecký kuchár, Nusret Gokce, ako #SaltBae mal už aj predtým obrovskú instagramovú základňu fanúšikov a nasledovateľov. Gokce je vlastníkom reťazca šiestich steakhousov zvanej Nusrat-Et v Turecku, chodia k nemu aj svetoznáme celebrity a jeho umenie narábať s nožom a mäsom je povestné.

Sláva doslova cez víkend

Najväčší rozruch spôsobil ale práve cez víkend. Video, na ktorom predvádzal svoje schopnosti s nožom sa rýchlo rozšírili sieťou, no ľudia sa stali doslova posadnutými najmä spôsobom, ako elegantne sype soľ na mäso.

"Memes" ktoré zaplavili internetový svet

01 - Modified: 2016-03-31 14:44:59 - Feat.: 0 - Title: Nakladané mravce, čipsy z býčej achilovky. Aj za toto získal český kuchár Michelina 02 - Modified: 2017-01-10 07:53:15 - Feat.: 0 - Title: Jeden z najznámejších kuchárov v Liviane skončil. Na Slovensku však Pospíšil ostáva
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 20:17