StoryEditorKože, chrupavky a kosti. Po tomto videu vás prejde chuť na gumových medvedíkov
Želatína sa vyrába vyvarením častí zvierat, najmä prasiat a kráv.
Želé cukríky sú všeobecne obľúbenou sladkosťou nielen v našich končinách. Je však otázne, či ich milovníci zotrvajú pri svojej vášni aj po vzhliadnutí tohto videa.
Video, o ktorom píše portál Independent, zobrazuje výrobný proces želé cukríkov. Ukazuje zrezanie kože z prasaťa, jeho naporcovanie a varenie kostí až po vyrobenie želatíny, ale v opačnom poradí.
Želatína je bez chuti a vyrába sa varením koží, chrupaviek a kostí zvierat, najčastejšie z ošípaných a kráv. Používa sa vo viacerých produktoch, okrem obľúbených sladkostí aj vo vitamínoch, syroch, jogurtoch či polievkach.
01 - Modified: 2024-04-17 13:04:13 - Feat.: - Title: Naťahujte sa počas dňa. Bez toho je sedenie v kancelárii deštruktívne, hovorí fyzioterapeut
02 - Modified: 2024-04-16 19:01:34 - Feat.: - Title: Nie len ráno, ale aj večer by ste sa mali držať niekoľkých rituálov: Zistite, ako správne zakončiť deň
03 - Modified: 2024-04-16 22:00:00 - Feat.: - Title: Na toalete trpieť nemusíte. Naučte sa cviky na uvoľnenie a lepšie vyprázdňovanie
04 - Modified: 2024-04-16 11:44:33 - Feat.: - Title: Nepriatelia, ktorí bránia nášmu organizmu v dôležitom hormonálnom tanci
05 - Modified: 2024-04-15 22:00:00 - Feat.: - Title: Sú generiká také bezpečné ako originálne lieky? Mnohí nad nimi váhajú, kolujú o nich mýty