StoryEditorDve naše reštaurácie majú šancu na Michelinovskú hviezdu. Pozrite si ktoré
So šéfkuchárom Petrom Rupčíkom sa v štúdiu HNtelevízie rozprávala šéfredaktorka HN Marcela Šimková.
Ako je na tom gastronómia na Slovensku a sme vôbec ochotní si za kvalitné potraviny priplatiť? Aj o tom sme hovorili so šéfkuchárom Petrom Rupčíkom.
01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
02 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička
03 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu
04 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
05 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme?