StoryEditor

Dve naše reštaurácie majú šancu na Michelinovskú hviezdu. Pozrite si ktoré

28.06.2016, 12:45
So šéfkuchárom Petrom Rupčíkom sa v štúdiu HNtelevízie rozprávala šéfredaktorka HN Marcela Šimková.

Ako je na tom gastronómia na Slovensku a sme vôbec ochotní si za kvalitné potraviny priplatiť? Aj o tom sme hovorili so šéfkuchárom Petrom Rupčíkom. 

01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 02 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 03 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 04 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie 05 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme?
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
20. apríl 2024 04:10