StoryEditorAk obľubujete grilovačku, zbystrite. Tieto potraviny môžu byť v lete nebezpečné
Kto by nemal rád pikniky, barbecue, opekačky či grilovačky? Krásna predstava skvelého dňa sa však môže razom zmeniť na nočnú moru a to najmä pre nedostatočnú a hlavne bezpečnú prípravu potravín pred ich zužitkovaním. Každý rok ochorie jeden zo šiestich Američanov a 128-tisíc ľudí je hospitalizovaných pre ochorenie z potravín. Salmonela, toxoplazmóza, listéria, norovírusy... Tieto názvy vôbec neznejú dobre a nikto sa s nimi nechce dostať do kontaktu. Portál health.com prináša zoznam potravín, ktoré môžu váš skutočne dobre vyzerajúci zážitok zmeniť na menšiu nočnú moru.
01 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby
02 - Modified: 2024-04-12 10:17:51 - Feat.: - Title: Revolúcia na tanieri. Je o geneticky modifikované potraviny záujem?
03 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo?
04 - Modified: 2024-04-12 14:39:44 - Feat.: - Title: „Aprílovky“ namiesto „májoviek“. Počasie je popredu aj o 50 dní, prvým testom prejdú čerešne
05 - Modified: 2024-04-05 09:36:59 - Feat.: - Title: Prečo ceny jedla skokovo stúpli? Zdraženie potravín má aj znaky špekulatívnej bubliny