Justin Walker pre Saveur
StoryEditor

Najchutnejšia gastro cesta. Takto sa robia pirohy naprieč svetom

22.05.2016, 16:00
Autor:
mušmuš

Aj keď sa objavujú v rôznych názvoch, tvaroch, veľkostiach a náplniach, pirohy sú univerzálnou kuchárskou konštantou. Takmer každá kultúra má aspoň jeden druh, ktorým sa môže bez obáv popýšiť, píše portál saveur.com.

Pirohy, knedličky, taštičky, ravioli. Varené, parené, dusené, opekané. V celej Európe, na Blízkom aj Ďalekom východe. Predstavujeme medzinárodnú vzorku zostavenú z tých najobľúbenejších druhov.

01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku? 02 - Modified: 2024-04-25 08:30:00 - Feat.: - Title: Najhorúcejšie a najsuchšie miesto v Amerike sa zmenilo v pestrofarebnú lúku. Môžu za to rekordné zrážky a hurikán 03 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 04 - Modified: 2024-04-19 10:00:01 - Feat.: - Title: Top dovolenka za minimum peňazí? Toto letovisko označujú za európske Maldivy, zatiaľ ho pozná len málo ľudí 05 - Modified: 2024-04-19 07:00:00 - Feat.: - Title: Nechoďte sem, odkazuje turistom talianske mestečko. Bojí sa náporu turistov, môže za to nový seriál od Netflixu
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
27. apríl 2024 06:56