StoryEditor

Kaviareň, ktorá zdvihla úroveň mesta. V Čadci nájdete aj Zdena Cháru

21.07.2015, 16:00
Autor:
stlstl

Ak chodíte po Čadci a hľadáte kvalitnú kaviareň, určite neobíďte Boston Coffe&Fun na Námestí slobody. Trošku zastrčená v rohu, avšak veľmi obľúbená. Okrem toho, že je to pravdepodobne jeden z najlepších podnikov v tomto meste, vás nepresvedčí len ponuka a atmosféra, ale najmä profesionalita zo strany personálu. Prečítajte si ďalší príbeh v spolupráci s portálom kávičkári.sk.



Keď vojdete do Bostonu, obklopí vás priestor ladený dohneda. Sila tejto farby vás pohltí a v momente vám dá pocit domova, tepla a bezpečia. Preto sa tam človek okamžite upokojí a uvedomí si, že našiel ideálne miesto na oddych pri káve. Rok a pol otvorená kaviareň je presne tým, čo sa rozhodli majitelia a veľkí hokejoví nadšenci v malom meste otvoriť. Po podrobnom prieskume viacerých slovenských kaviarní vytvorili koncept kaviarne, ktorý je odrazom nielen hokejového nadšenia, ale hlavne snahy otvoriť prvú kaviareň v malom meste na úrovni s kvalitnou kávou, výberovými čapovanými pivami a širokou ponukou nápojov a snackov. Boston tak priniesol do Čadce spojenie kvality produktov a služieb na úrovni najväčších miest Slovenska.


Pozerať sa na “bostonský” personál je doslova radosť pre oči. Okrem usmievavých tvárí vás ohúri najmä nepomer veku a profesionality. Naservírujú vám dokonale pripravené cappuccino s obrázkom akoby vystrihnutým z časopisu. Latté art je jedna z vizitiek, ktorá ukazuje zanietenosť ponúknuť tie najlepšie služby. Celé to začalo vďaka dnes už bývale head baristke/barmanke Silvii, ktorá priniesla do kolektívu takú oduševnenosť a profesionalitu, že so sebou strhla aj ďalšie dievčatá a motivovala ich robiť túto náročnú prácu na profesionálnej úrovni.

To, že sa Boston zameriava na kávu, svedčia aj baristické školenia a neustále zanietenie a snaha zlepšovať sa a venovať sa tej činnosti, v ktorej sú najlepší. Slovo káva sa tu spája s kvalitou tak ako nikde inde. Preto vám kávu Bazzara pripravia na tých najlepších dostupných technológiách, pomocou ktorých sa šálka kávy stáva neopakovateľným zážitkom. Okrem kávy a skvelého piva vás dostane aj ponuka výborných smoothies, sypaných a čerstvých čajov či miešaných drinkov. Boston je taktiež ideálnym miestom na večerné posedenie s priateľmi. Kvalitný alkohol za primerané ceny či bostonské “párty sety” vás naladia na tú správnu vlnu zábavy. Zahanbenou neostáva ani bohatá vínna karta, ktorá ponúka skvelé slovenské aj zahraničné vína.



Na hornom fajčiarskom poschodí vás privíta veľká fotografia Zdena Cháru, ktorý tam jednoducho nemôže chýbať, a veľkoplošné obrazovky vám dajú možnosť sledovať obľúbené športové zápasy.

 

Text: Mária Nováková
Snímky: Ondrej Bobek


Pripravené v spolupráci s:

 

01 - Modified: 2007-07-29 08:29:00 - Feat.: 0 - Title: Na Sever mieri posledná zásielka ťažkého oleja
01 - Modified: 2023-08-06 17:33:11 - Feat.: - Title: Opravy tratí sú v sklze aj desiatky mesiacov. Nové meškanie rozhádalo RegioJet a ŽSR 02 - Modified: 2023-05-23 10:33:54 - Feat.: - Title: V okresoch Čadca a Kysucké Nové Mesto hrozí prívalová povodeň 03 - Modified: 2023-03-01 15:38:10 - Feat.: - Title: HN24: Železnice 04 - Modified: 2022-12-29 09:44:27 - Feat.: - Title: HN24: Mesto Čadca zrušilo silvestrovský ohňostroj 05 - Modified: 2022-11-04 15:02:35 - Feat.: - Title: V Čadci po zrážke spadlo z mosta osobné auto, 69-ročnú vodičku previezli do nemocnice
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
24. apríl 2024 15:07