StoryEditor

Lesklá kôrka nie je všetko. Pospíšil testuje chlieb

15.03.2014, 23:05
Autor:
stlstl
Pozrite si štvrtý diel seriálu HN, v ktorom michelinský šéfkuchár Pavel Pospíšil preveruje kvalitu potravín. Tentoraz si posvietil na chlieb.

Ako si vybrať v záplave pekárenských výrobkov ten správny chlieb? Odpoveď na túto otázku sme hľadali spolu s Pavlom Pospíšilom. Na príklade troch rôznych pšenično-ražných chlebov sa šéfkuchár pokúsil ukázať, čo by sme si pri tejto základnej potravine mali všímať - z hľadiska výzoru, vône, konzistencie a pravdaže: chuti.

Do testu sa nám dostali tieto tri chleby:

1. Konzumný chlieb. Cena: 0,75 eura, váha: 1 kg, miesto nákupu: Kaufland, Bratislava


2.Chlieb slovenský. Cena: 0,99 eura, váha: 500g, miesto nákupu: Kaufland, Bratislava


3. Prievozský chlieb. Cena: 1,20 eura, váha: 650 gramov, miesto nákupu: Trhovisko Miletičova, Bratislava


Pozrite sa, ako to dopadlo.
 



 
   
     
     

  

01 - Modified: 2006-02-27 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Tržby TNT vzrástli o 3,2 percenta
01 - Modified: 2024-04-24 10:40:01 - Feat.: - Title: Najlepší šéfkuchári a reštaurácie na Slovensku sú známe. Kto tento rok získal zlatú vidličku? 02 - Modified: 2024-04-22 22:00:00 - Feat.: - Title: Nutričná poradkyňa: Nie som prísny typ poradcu, aj malé zmeny totiž môžu mať veľký efekt (aj) na zdravie 03 - Modified: 2024-04-13 05:10:18 - Feat.: - Title: Hokejisti Vegas spečatili postup do play off NHL, Pospíšil prispel dvoma asistenciami k triumfu Flames 04 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 05 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 08:09