StoryEditorTakto spoznáte kvalitnú mrkvu. Pospíšil testuje potraviny
Pozrite si tretí diel seriálu HN, v ktorom michelinský šéfkuchár Pavel Pospíšil preveruje kvalitu potravín. Tento raz sa zameral na mrkvu.
Ako obvykle, vybrali sme sa po ňu na Trhovisko Miletičova, do obchodu z reťazca Tesco a Mojej Samošky. Za kilogram sme zaplatili od cca 60 centov (Tesco) po 1 euro (Miletička). Kvalitatívne však išlo o značnejší rozdiel. Pozrite sa, ako podľa Pavla Pospíšila rýchlo spoznáte, či je mrkva čerstvá alebo leží v regáli už dva mesiace.
01 - Modified: 2005-11-07 15:51:00 - Feat.: 0 - Title: Tím pred Hannoverom kompletný, Hossa: "Môžeme začať"
01 - Modified: 2024-03-29 08:25:57 - Feat.: - Title: KVÍZ: Čo všetko viete o slovenských jaskyniach? Otestujte sa
02 - Modified: 2024-03-28 18:44:20 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
03 - Modified: 2024-03-28 12:15:00 - Feat.: - Title: Zlé berú a dobré pridávajú. Aké sú nové verzie dôležitých škodoviek na vlastnej koži?
04 - Modified: 2024-03-27 10:30:46 - Feat.: - Title: Návrat do lavíc autoškoly: Zvládnete náročné otázky v kvíze pre začínajúcich vodičov?
05 - Modified: 2024-03-22 09:45:00 - Feat.: - Title: KVÍZ: Nedáte sa nachytať? Tieto situácie musia vodiči zvládnuť bez najmenšej chyby