StoryEditor

Môžu u ľudí vyvolať vážne ochorenia. Ktoré potraviny obsahujú najviac karcinogénov?

26.08.2017, 18:12
Pozrite si rozhovor v HNtelevízii s profesorom Petrom Šimkom.

Čo presne sú karcinogény? Ktoré potraviny ich obsahujú najviac? Aká teplota spracovania zvyšuje riziko výskytu karcinogénnych látok v potravinách?

Viac nám povedal profesor Peter Šimko zo Slovenskej technickej univerzity.

Pozrite si video.​

01 - Modified: 2024-04-25 14:54:21 - Feat.: - Title: Potraviny na Slovensku sú drahšie ako v Poľsku o 39 percent. Fico sľuby nesplnil, tvrdí Matovič 02 - Modified: 2024-04-25 11:30:00 - Feat.: - Title: Žene diagnostikovali rakovinu. Pár dní pred smrťou, ešte ako živá, si zorganizovala vlastný rozlúčkový pohreb 03 - Modified: 2024-04-22 09:51:27 - Feat.: - Title: Zomrel Fedor Flašík. Nepomohli mu ani v českej prominentnej nemocnici 04 - Modified: 2024-04-19 13:50:00 - Feat.: - Title: Menšie slovenské reťazce ukázali vlaňajšie výsledky. Fresh či Sintra dosiahli miliónové tržby 05 - Modified: 2024-04-16 07:47:28 - Feat.: - Title: Oscarom za vedu bol ocenený prelomový výskum v oblasti liečby rakoviny
menuLevel = 2, menuRoute = style/gastro, menuAlias = gastro, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
25. apríl 2024 22:42