14.08.2017, 00:01

Prázdnu reštauráciu zďaleka obíďte, radí známy šéfkuchár

Šéfkuchár Vojto Artz radí ako si vybrať dobrú reštauráciu. A nemusí to byť zrovna tá najdrahšia.

šéfkuchár
Zdroj: Vojto Artz www.cookingshow.sk

"Mali by sme vedieť, čo od konkrétnej návštevy reštaurácie očakávame", hovorí šéfkuchár Vojto Artz. Tých naozaj dobrých podnikov je totiž žalostne málo. Ak si však nájdete svoju reštauráciu, čaká vás gastronomických zážitok. "Pre mňa ako šéfkuchára s takmer 30 ročnou praxou je vybrať si dobrú reštauráciu celkom jednoduché, nakoľko už ako profesionál mám jednak trh zmapovaný a jednak idem priamo za konkrétnym šéfkuchárom. V zahraničí je bežné , že hostia chodia za konkrétnym šéfkuchárom , a to aj keď zmení reštauráciu!"

Ako však odhaliť zlú reštauráciu na prvý pohľad? Systém pokus-omyl nie je dobrý, stojí nás čas, peniaze a prináša sklamanie. Vojto Artz vie, ktoré reštaurácie zďaleka obchádzať. Prečítajte si jeho rady v galérii. 

Cookies

Na našich stránkach používame cookies. Slúžia na zlepšenie našej práce a vášho zážitku z čítania HNonline.sk.