StoryEditor

Odborníci a cestovatelia rozhodli: Toto je najlepšie slovenské hotelové spa

20.11.2017, 12:30
Autor:
lezolezo
Víťazom prestížnej súťaže Slovakia's Best Hotel Spa 2017 sa stal Zion spa luxury v Grand Hoteli Kempinski High Tatras

Toto spa, ktoré nájdete na Štrbskom plese získalo ocenenie World Spa Wards. Stalo sa tak najlepším hotelovým spa na Slovensku. 

„Veľmi ma teší, že odborníci z celého sveta, ale aj široká verejnosť považujú opakovane naše tatranské spa za to najlepšie na Slovensku. Snažíme sa neustále zlepšovať, prinášať novinky a ponúkať len to najlepšie našim hotelovým hosťom, aby sa cítili po návšteve u nás oddýchnutí a načerpali u nás novú energiu,“ povedala Anna Jarinová, generálna riaditeľka siete luxusných spa ZION SPA.

 Súťaž World Spa Awards sa konala už po tretí raz a vznikla pod záštitou sesterského ocenenia World Travel Awards, ktoré sa udeľuje v odvetví hotelierstva už 24 rokov. O víťazovi rozhodujú odborníci z cestovateľskej brandže a spa, ale aj  široká verejnosť. Je to program hodnotenia pre tých, ktorí sa snažia dvíhať štandardy v oblasti spa a oceňuje tých najlepších v danom regióne.

Zion Spa

​Tatranské ZION SPA LUXURY ponúka prostredie v štýle európskej elegancie plné relaxu a harmónie. Priamo cez okná vidia návštevníci na hladinu Štrbského plesa a tatranské štíty. Najnáročnejší majú k dispozícii VIP Spa apartmán, kde si môžu oddýchnuť v privátnej wellness miestnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = style/cestovanie, menuAlias = cestovanie, menuRouteLevel0 = style, homepage = false
19. apríl 2024 03:23